Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri tesbih görmek

Rüyada iri tesbih görmek

Rüyada iri tesbih görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, örnek insan olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri tesbih gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Rüyada iri tesbih görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş ve mekan değiştireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada iri koç görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza tabir olunur.

Rüyada iri dut görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada iri ceviz görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri sarımsak görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri siyah yılan görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada iri ceviz toplamak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada iri bir kedi görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hayırlı bir evlat olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments