Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz iri yılan görmek

Rüyada beyaz iri yılan görmek

Rüyada beyaz iri yılan görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, çok kötü hissedileceğine, hayırlı haberler alacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz iri yılan gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada beyaz iri yılan görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri beyaz yılan görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada iri ve kısa yılan görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada iri büyük yılan görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalettir.

Rüyada iri uzun yılan görmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük iri yılan görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, düşmanından kurtulmaya alamet eder.

Rüyada siyah iri yılan görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments