Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri büyük yılan görmek

Rüyada iri büyük yılan görmek

Rüyada iri büyük yılan görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeni yollara girileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Rüyada iri büyük yılan gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizi veya kafanızdaki projeleri başkalarıyla paylaşırken söylediklerinizden etkilenen veya size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada iri büyük yılan görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, asosyal bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük iri yılan görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada iri sarı yılan görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kazançlarının gittikçe azalacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri beyaz yılan görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada iri yeşil yılan görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına inanılır.

Rüyada iri uzun yılan görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri ve kısa yılan görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, işlerinin kolaylaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments