Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri yılan görmek

Rüyada iri yılan görmek

Rüyada iri yılan görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada iri yılan gördüyseniz:

  • Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada iri uzun yılan görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sonunda mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada iri yılan görmek helal rızka sahip olunacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada iri siyah yılan görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah iri yılan görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada iri yılan öldürmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada iri beyaz yılan görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, hastalıkların biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments