Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, kazancının da azalacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, herkesin rahat edeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kurulu düzenin bozulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah dikiş ipliği görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikiş iplik görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada dikiş ipliği görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dikiş ipliği görmek güç alacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada iğne siyah iplik görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments