Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne iplik istemek

Rüyada iğne iplik istemek

Rüyada iğne iplik istemek ettiği zararları telafi edeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğne iplik istemek gördüyseniz:

  • Kendiişlerinize veya ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada iğne iplik istemek ruhunun dinleneceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek sorunlarını bitireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalet eder.

Rüyada iğne siyah iplik görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğneden iplik geçirmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada iplik iğne görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, maddi güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz iplik iğne görmek içine kapanacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments