Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, geçiminin zorlaşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, alim insanlardan sayılacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğne ve beyaz iplik gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çevre değiştireceğine, sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz iplik iğne görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada iğne siyah iplik görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iplik iğne görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine yorulur.

Rüyada iğne iplik geçirmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulur.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments