Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipekli yorgan görmek

Rüyada ipekli yorgan görmek

Rüyada ipekli yorgan görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, işsiz ise işe gireceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada ipekli yorgan gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada ipekli yorgan görmek kişinin iyi hale geleceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada ipek yorgan görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek böceği kurdu görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, malının artacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada ipek perde görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada ipek böceği yemek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ipek giymek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz ipek gömlek görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet eder.

Rüyada ipek böceği yumurtası görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments