Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek böceği kurdu görmek

Rüyada ipek böceği kurdu görmek

Rüyada ipek böceği kurdu görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, malların çoğalacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada ipek böceği kurdu gördüyseniz:

  • Çevrenizde değişiklikler meydana gelebilir.

Rüyada ipek böceği kurdu görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek böceği yumurtası görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipek böceği beslemek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, ekonomik olarak kalkınacağına alamet eder.

Rüyada ipek böceği kozası görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ipek böceği yemek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipek kurdu görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada ipek gecelik görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Rüyada pembe ipek elbise giymek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, yaşamını kolaylaştıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments