Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek böceği yumurtası görmek

Rüyada ipek böceği yumurtası görmek

Rüyada ipek böceği yumurtası görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek böceği yumurtası gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada ipek böceği yumurtası görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada ipek böceği kurdu görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, hastalıklarını yeneceğine yorulur.

Rüyada ipek böceği beslemek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine delalettir.

Rüyada ipek böceği yemek eldeki imkanların giderek azalacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işarettir.

Rüyada ipek böceği kozası görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına alamet eder.

Rüyada ipek kırmızı elbise giymek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada ipek beyaz elbise giymek isteklerin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet eder.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments