Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ipek gömlek görmek

Rüyada beyaz ipek gömlek görmek

Rüyada beyaz ipek gömlek görmek neşesini kaybedeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, farklı şeyler deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ipek gömlek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı düzenlemeler veya yenilikler yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz ipek gömlek görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı ipek gömlek giymek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, heveslerinin de azalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipek gömlek görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada ipek beyaz elbise giymek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada ipek giysi giymek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipek giymek kazancın gittikçe azalacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments