Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek giymek

Rüyada ipek giymek

Rüyada ipek giymek konforlu ve rahat hale geleceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine inanılır.

Rüyada ipek giymek gördüyseniz:

  • Özel kararlar almadan önce iyi düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada ipek etek giymek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipek elbise giymek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ipek çorap giymek elinin döneceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ipek pijama giymek kâbus gibi günlerin geleceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ipek bluz giymek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada kırmızı ipek giymek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada yeşil ipek giymek mal ve para biriktireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments