Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek halı görmek

Rüyada ipek halı görmek

Rüyada ipek halı görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, üzüleceğine, maddi gücünü yitireceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipek halı gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir.

Rüyada ipek halı dokumak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, işlerin sürekli artacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipek halı asmak endişelerinin son bulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada ipek halı görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipekli kumaş görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı ipek elbise giymek mutlu ilişkiler kuracağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipek perde görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine inanılır.

Rüyada ipek yorgan görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ipek etek görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kendisini ona adayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments