Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek etek görmek

Rüyada ipek etek görmek

Rüyada ipek etek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipek etek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada ipek etek giymek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada ipek etek görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Rüyada ipek çorap görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada ipek kurdu görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına inanılır.

Rüyada ipek kıyafet giymek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, en yüksek makamlara oturacağına tabir olunur.

Rüyada ipek pijama görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipekli kumaş görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments