Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek halı asmak

Rüyada ipek halı asmak

Rüyada ipek halı asmak kalp kıracağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, kararlarına saygı duyulacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipek halı asmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla kolaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada ipek halı asmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipek halı dokumak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada ipek halı görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada halı yıkayıp asmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına delalettir.

Rüyada duvara halı asmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkanmış halı asmak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine alamet eder.

Rüyada halı asmak maddi konularda zayıf düşeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkona halı asmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments