Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek halı dokumak

Rüyada ipek halı dokumak

Rüyada ipek halı dokumak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, çok büyük borçlar alacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ipek halı dokumak gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada ipek halı dokumak elinin döneceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalettir.

Rüyada birinin halı dokuduğunu görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına yorulur.

Rüyada halı dokumak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz halı dokumak sıkıntıya düşüreceğine, işlerin canlanacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı halı dokumak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada halı dokuduğunu görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çul dokumak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilim dokumak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments