Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipekli kumaş görmek

Rüyada ipekli kumaş görmek

Rüyada ipekli kumaş görmek rahat bir hayat yaşanacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ipekli kumaş gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerin fikirlerine karşı çıkmanız durumunda, rötarlar, engeller, duygusal müdahaleler söz konusu olabilir.

Rüyada ipekli kumaş görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek kumaş almak malının artmasını sağlayacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada ipek kumaş satın almak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çok mutlu edeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek borçların hafifleyeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine inanılır.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipek kumaş görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipek böceği yemek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, ticarette öne geçeceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments