Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iple tırmanmak

Rüyada iple tırmanmak

Rüyada iple tırmanmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hep yerinde sayacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada iple tırmanmak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerin yaratabileceği maddi krizleri hesaba katarak hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada iple tırmanmak işlerinin yolunda gideceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada ip merdivene tırmanmak kişinin kafasının rahat edeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada iple yukarı tırmanmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalığa tırmanmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak duvara tırmanmak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada dağa tırmanmak ve inmek eşi ile arasının açılacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere tırmanmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan tırmanmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments