Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmeye kalkışmak

Rüyada evlenmeye kalkışmak

Rüyada evlenmeye kalkışmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmeye kalkışmak gördüyseniz:

  • Yapılacak birkaç önemli değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada evlenmeye kalkışmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada intihara kalkışmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaları satmak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun ev aldığını görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bir yakının ev aldığını görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada başka bir evde olduğunu görmek yarardan çok zarar getireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulur.

Rüyada evde kedi görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada ev tapusu almak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments