Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanları zehirlemek

Rüyada insanları zehirlemek

Rüyada insanları zehirlemek hastalıkların şifa bulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet eder.

Rüyada insanları zehirlemek gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada insanları zehirlemek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada insan zehirlemek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine delalet eder.

Rüyada kedi zehirlemek başarı için fırsatların artacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada fareleri zehirlemek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada birini zehirlediğini görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada hayvan zehirlemek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hamam böceği zehirlemek başarılarının azalacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada fare zehirlediğini görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments