Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan zehirlemek

Rüyada hayvan zehirlemek

Rüyada hayvan zehirlemek evlatlarından memnun olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan zehirlemek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma geleceğinizi etkileyebilir.

Rüyada hayvan zehirlemek kazancının her geçen gün artacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu zehirlemek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini zehirlemek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek zehirlemek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada fareyi zehirlemek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeği zehirlemek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı zehirlemek kısmetin kapanacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare zehirlediğini görmek yeni duygular tadacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments