Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu kararmış görmek

Rüyada vücudunu kararmış görmek

Rüyada vücudunu kararmış görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunu kararmış gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada vücudunu kararmış görmek dertlerine derman arayacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada karar vermek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan kararı almak çok kolay bir hayatı olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret eder.

Rüyada ev almaya karar vermek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada kararmış gümüş görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek yapmaya karar vermek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada evliliğe karar vermek üzüntülerin biteceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments