Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan boğazlamak

Rüyada insan boğazlamak

Rüyada insan boğazlamak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerini düzene sokacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işaret eder.

Rüyada insan boğazlamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan birinin çağrısına uyarak bir davete katılabilirsiniz.

Rüyada insan boğazlamak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada insanı boğazlamak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada horoz boğazlamak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan boğazlamak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, sürekli yerinde sayacağına işarettir.

Rüyada kedi boğazlamak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada yılanı boğazlamak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğazlamak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, iyi huylar edineceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada birini boğazladığını görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments