Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini zehirlemek

Rüyada kendini zehirlemek

Rüyada kendini zehirlemek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada kendini zehirlemek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada insanları zehirlemek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karınca zehirlemek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu zehirlemek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine tabir olunur.

Rüyada eşini zehirlemek mal mülk kazanacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi zehirlemek bunun için Allah’a şükredeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yılanı zehirlemek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Rüyada birini zehirlediğini görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet eder.

Rüyada köpeği zehirlemek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments