Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanı timsah olarak görmek

Rüyada insanı timsah olarak görmek

Rüyada insanı timsah olarak görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanı timsah olarak gördüyseniz:

  • İtibarınız artabilir.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet eder.

Rüyada insanı timsah olarak görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, dertlerinin sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada timsahlar görmek çok üst mevkilere geleceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah sevmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada timsah yediğini görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada evde yavru timsah görmek ona kavuşacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada timsahın kovaladığını görmek malının ve aşının da çoğalacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments