Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toka yutmak

Rüyada toka yutmak

Rüyada toka yutmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, kendine geleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada toka yutmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda vizyonsuzluğa bağlı belirsizlikler veya kararsızlıklar oluşabilir.

Rüyada toka yutmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tokanın koptuğunu görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi saç tokası görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, hayır duaları alınacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işaret eder.

Rüyada toka satın almak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk toka görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada toka satmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, keyifli hale geleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toka dükkanı görmek rahat bir işe girileceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine inanılır.

Rüyada kelebekli toka görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments