Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan kuyruğu görmek

Rüyada insan kuyruğu görmek

Rüyada insan kuyruğu görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kuyruğu gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Rüyada kuyruklu insan görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, işlerinin tutacağına delalet eder.

Rüyada insanda kuyruk görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kuyruğu görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalettir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kuyruk sokumu görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada kuyruklu elbise görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada kuyruklu adam görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments