Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruklu elbise görmek

Rüyada kuyruklu elbise görmek

Rüyada kuyruklu elbise görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruklu elbise gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Rüyada kuyruklu elbise giymek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyruklu elbise görmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, başarılarının devamlı olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada farenin kuyruğunu görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına yorulur.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, güzel günlerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments