Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruk sokumu görmek

Rüyada kuyruk sokumu görmek

Rüyada kuyruk sokumu görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruk sokumu gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Rüyada kuyruk sokumu görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuyruk sokumu kemiği görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalettir.

Rüyada ekmek kuyruğu görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada kuyruğu kopuk yılan görmek hasret gidereceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, alın terinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments