Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanda kuyruk görmek

Rüyada insanda kuyruk görmek

Rüyada insanda kuyruk görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, boş yere korku duyulacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine işarettir.

Rüyada insanda kuyruk gördüyseniz:

  • Yakın çevreden bir kadın önemli bir haber verebilir.

Rüyada insanda kuyruk görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyruklu insan görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına yorulur.

Rüyada insan kuyruğu görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada ekmek kuyruğu görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruk sırası görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işarettir.

Rüyada balık kuyruğu yemek huzura ve sıhhate kavuşacağına, dileklerinin kabul olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kuyruğu görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuyruksuz köpek görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments