Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini koklamak

Rüyada sevdiğini koklamak

Rüyada sevdiğini koklamak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini koklamak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak sıkıntılar son bulacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini koklamak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, de elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi koklamak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine yorulur.

Rüyada ceket koklamak huzurlu ve sakin bir yaşama, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, insanlarla bir araya geleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada gömlek koklamak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kokladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada buhur koklamak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments