Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki koklamak

Rüyada içki koklamak

Rüyada içki koklamak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada içki koklamak gördüyseniz:

  • Yakın zamanda belli bir ödül söz konusu olabilir.

Rüyada içki koklamak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kişinin kazancının artacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada havlu koklamak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altını koklamak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğde çiçeği koklamak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, düzeninin bozulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işarettir.

Rüyada zambak koklamak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin sizi kokladığını görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eter koklamak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret eder.

Rüyada çamaşır koklamak toplumda yükseleceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments