Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misk koklamak

Rüyada misk koklamak

Rüyada misk koklamak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, arabalara ve topraklara sahip olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulur.

Rüyada misk koklamak gördüyseniz:

  • Seyahat şanslarını veya geçmişte yaptığınızdan farklı şeylere katılma fırsatını değerlendirmelisiniz.

Rüyada misk koklamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Rüyada misk amber görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada misk sürmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada misk kedisi görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, sermayesinin çoğalacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada misk görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, belalardan korunacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine işaret eder.

Rüyada miski amber görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada misk koku duymak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada misk sürünmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments