Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat sahası görmek

Rüyada inşaat sahası görmek

Rüyada inşaat sahası görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, para sıkıntısı çekeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada inşaat sahası gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Rüyada inşaat sahası görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalettir.

Rüyada voleybol sahası görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada saha görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çim saha görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalettir.

Rüyada çim saha görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada futbol sahası görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil halı saha görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments