Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sahada maç yapmak

Rüyada yeşil sahada maç yapmak

Rüyada yeşil sahada maç yapmak refaha erişileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak gördüyseniz:

  • İyimser düşünmeseniz de, iyimser görünmeye çalışmalısınız.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı saha maçı yapmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kötü sözler duylacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil saha görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, hastalıkların son bulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada yeşil halı saha görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kırılan kalplerin barışacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil futbol sahası görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil çim saha görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, alım gücünün artacağına yorulur.

Rüyada basketbol sahası görmek dünya malı edineceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada voleybol sahası görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments