Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol sahası görmek

Rüyada futbol sahası görmek

Rüyada futbol sahası görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, tatsızlıklar çıkacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına delalet eder.

Rüyada futbol sahası gördüyseniz:

  • Maddi imkanlarınızı kullanarak hayatınızda fark yaratabilirsiniz ya da maddi koşullara bağlı yaratabileceğiniz farkları çevrenize göstermek isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil futbol sahası görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş futbol sahası görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına inanılır.

Rüyada futbol sahası görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine inanılır.

Rüyada futbol sahasında koşmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil halı saha görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Rüyada çim saha görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada halı saha görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada voleybol sahası görmek iyi huylar edineceğine, hastalanacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments