Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat asansörü görmek

Rüyada inşaat asansörü görmek

Rüyada inşaat asansörü görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, hayatına bakacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada inşaat asansörü gördüyseniz:

  • Hatta, özel yaşamınızı veya toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular birbirinden çok farklı bir görünüm veriyorsa, rekabetten kaçmayacağa benziyorsunuz.

Rüyada inşaat asansörü görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada asansörden yukarı çıkmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörün içinde kalmak rızkından ve gelirinden olacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada asansöre binmek mutluluğunun zedeleneceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada karanlık asansör görmek kısmetli bir işe atılmaya, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada asansör düşerken görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden inmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kendi şansını kendi yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansöre binmek ve inmek anne babayla ters düşüleceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, hayata daha sıkı tutunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments