Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansöre binmek ve inmek

Rüyada asansöre binmek ve inmek

Rüyada asansöre binmek ve inmek el üstünde tutulacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına alamet eder.

Rüyada asansöre binmek ve inmek gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamına sokmak isteyen kişiler var.

Rüyada asansöre binmek ve inmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada asansörle aşağı inmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada asansörle çıkıp inmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörden hızla inmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kazancın günden güne düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle hızlı inmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle inmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments