Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iniş inmek

Rüyada iniş inmek

Rüyada iniş inmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, olumsuz haberler alacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada iniş inmek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada iniş inmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, onu cesaretlendireceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iniş aşağı inmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada evlendi ini görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına delalettir.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada otobüse inip binmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, mutluluk bulacağına inanılır.

Rüyada tilki ini görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yokuş inip çıkmak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments