Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki ini görmek

Rüyada tilki ini görmek

Rüyada tilki ini görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, saygın biri haline geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tilki ini gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada tilki ini görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş inip çıkmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, çıkış yolları bulacağına delalettir.

Rüyada otobüse inip binmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine işarettir.

Rüyada inişe geçen uçak görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına inanılır.

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada inişli çıkışlı yol görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada arabadan inip yürümek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına yorulur.

Rüyada arabadan inip bisiklete binmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments