Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse inip binmek

Rüyada otobüse inip binmek

Rüyada otobüse inip binmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüse inip binmek gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Rüyada otobüse inip binmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada attan inip eşeğe binmek atılım yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine inanılır.

Rüyada arabadan inip bisiklete binmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada eşekten inip ata binmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada asansörle inip çıkmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, rütbesinin yükseleceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada uçağın inişini görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada inişe geçen uçak görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına yorulmaktadır.

Rüyada iniş aşağı koşmak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, stresten uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments