Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, işlerinin çoğalacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işarettir.

Rüyada merdivenden inip çıktığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine yorulur.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden inip çıkmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine delalettir.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivene inip çıkmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına delalet eder.

Rüyada merdiven inip çıkmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments