Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden inip çıkmak

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilmenize olanak tanıyan şanslı fikirler oluşabilir.

Rüyada merdivenden inip çıkmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak daha fazla gelir elde edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına alamet eder.

Rüyada merdiven inip çıkmak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, kötü sözler duylacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivene inip çıkmak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments