Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlendi ini görmek

Rüyada evlendi ini görmek

Rüyada evlendi ini görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada evlendi ini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada evlendi ini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giydi ini görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle inip çıktığını görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Rüyada merdiven inip çıkmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, tüm parasını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada attan inip eşeğe binmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada arabadan inip yürümek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada inişe geçen uçak görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments