Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iniş aşağı inmek

Rüyada iniş aşağı inmek

Rüyada iniş aşağı inmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Rüyada iniş aşağı inmek gördüyseniz:

  • Sorular sorup yanıtlar alarak zamanınızı daha verimli kullanmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada iniş aşağı inmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada iniş aşağı koşmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada iniş inmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdi ini görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giydi ini görmek yeni fırsatlar sunulacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçakla iniş yapmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yokuş inip çıkmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments