Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iniş aşağı koşmak

Rüyada iniş aşağı koşmak

Rüyada iniş aşağı koşmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada iniş aşağı koşmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Rüyada iniş aşağı koşmak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada iniş aşağı inmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Rüyada merdivene inip çıkmak çok büyük başarılar elde edileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine yorulur.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak iyilik ve hayır bulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada uçakla iniş yapmak işte başarılı adımlar atılacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna rivayet eder.

Rüyada asansörde inip çıkmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giydi ini görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments