Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivene inip çıkmak

Rüyada merdivene inip çıkmak

Rüyada merdivene inip çıkmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada merdivene inip çıkmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Rüyada merdiven inip çıkmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden inip çıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, yeni projelere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivene inip çıkmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek vefalı bir insan olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, dertlerinin unutulacağına, kavgaların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments