Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla iniş yapmak

Rüyada uçakla iniş yapmak

Rüyada uçakla iniş yapmak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada uçakla iniş yapmak gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Rüyada uçakla iniş yapmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine inanılır.

Rüyada inişe geçen uçak görmek aksine daha da zorlaştıracağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada uçağın inişini görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet eder.

Rüyada iniş yapan uçak görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada inip çıkmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdi ini görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak variyetinin her geçen gün artacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eşekten inip ata binmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments