Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek ve buza görmek

Rüyada inek ve buza görmek

Rüyada inek ve buza görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işarettir.

Rüyada inek ve buza gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi dile getirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada inek ve buza görmek herkes tarafından saygı göreceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek buzalatmak darlığa düşeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzda koşmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet eder.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada buz pateni yaptığını görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmak rahatının yerinde olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada buzlukta tavuk görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada ateş ve buz görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments