Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlukta tavuk görmek

Rüyada buzlukta tavuk görmek

Rüyada buzlukta tavuk görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, işlerinin azalacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine inanılır.

Rüyada buzlukta tavuk gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Rüyada buzlukta tavuk görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada buzda boğulmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada buz pateni görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz üzerinde durmak kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada buz ev görmek namının yürüyeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulur.

Rüyada buzlu yolda araba kullanmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş su görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine yorulur.

Rüyada buz üzerinde yürüdüğünü görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments